Termeni și condiții

Introducere

 Alimentele de pe site-ul www.fourstarpizzabrasov.ro sunt produse și livrate de către restaurantele noastre prin intermediul punctului nostru de lucru:

  • Four Star Pizza Brasov, str. Vulturului nr 4, Brasov, SC VIVICORI SRL

“Tu” înseamnă persoana care folosește site-ul Web pentru a comanda produsele furnizate de Restaurant, în conformitate cu acești Termeni de pe site.

 Citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda, deoarece se vor aplica oricăror comenzi pe care le plasați.

Prin utilizarea și / sau vizitarea oricărui site sau a unei aplicații operate de Restaurant, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții (“Termenii de utilizare”). Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, atunci vă rugăm să nu utilizați site-urile web.


Restaurantul își rezervă dreptul, din când în când, cu sau fără a vă anunța, să schimbe acești Termeni de utilizare într-un mod unic și absolut discret. Versiunea cea mai recentă a acestor Termeni de utilizare poate fi revizuită accesând link-ul “Termeni de utilizare” situat în partea de jos a site-ului www.fourstarpizzabrasov.ro  Versiunea cea mai recentă a Termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. A utiliza site-ul web după schimbările făcute, înseamnă că sunteți de acord cu asemenea schimbări.

Negarea și limitarea răspunderii

Sunteți de acord că utilizarea site-ului va fi pe riscul dvs. În cea mai mare măsură permisă de lege, Restaurantul, ofițerii, directorii, angajații și agenții acestuia declină toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și cu utilizarea acestuia. Restaurantul nu oferă garanții sau reprezentări cu privire la exactitatea sau caracterul complet al conținutului acestui site sau al conținutului oricăror site-uri web legate de site și nu își asumă nici-o datorie sau răspundere pentru niciunul dintre acestea:
1.) erori, greșeli sau inexactități ale conținutului;
2.) vătămări corporale sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesarea și utilizarea site-ului nostru;
3.) orice acces neautorizat la serverele noastre securizate și / sau orice alte informații personale și / sau informații financiare stocate pe acestea;
4.) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de pe site-ul (urile) nostru;
5.) orice dificultăți, viruși, cai troieni sau altele asemenea care pot fi transmise către sau prin intermediul site-ului nostru de către orice parte/ sau (5) orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel ca urmare a utilizării oricăror conținuturi postate, trimise prin e-mail, transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul site-ului web.

Restaurantul nu justifică,  aprobă, garantează sau își asumă răspunderea pentru orice produs sau serviciu anunțat sau oferit de către o parte prin intermediul Website-ului sau al oricărui site hyperlink sau prezentat în orice banner sau altă publicitate, iar Restaurantul nu va fi parte la sau în orice fel să fie responsabil pentru monitorizarea oricărei tranzacții între dvs. și furnizorii de produse sau servicii terțe. Ca și în cazul achiziționării unui produs sau a unui serviciu prin orice mediu sau în orice împrejurare, ar trebui să utilizați cea mai bună judecată și să fiți atenți atunci când este cazul.

Sunteți de acord să apărați, să asigurați și să păstrați inofensiv Restaurantul, companiile sale mamă,  directorii, angajații și agenții, din partea și împotriva oricăror revendicări, daune, obligații, pierderi, datorii, costuri sau datorii și cheltuieli (incluzând dar a nu se limita la ordinele avocaților), care rezultă din:
1.) utilizarea și accesul la site-urile Web;
2.) încălcarea oricărui termen al acestor Termeni de utilizare;
3.) încălcarea dreptului terților, inclusiv, fără limitare, drepturi de autor, proprietate sau drept de confidențialitate; sau (4) orice afirmație conform căreia unul dintre drepturile dvs. de utilizator a cauzat daune unei părți. Această obligație de apărare și de despăgubire va supraviețui acestor Termeni de utilizare și utilizării de către dvs. a site-urilor Web.

 

Proprietate intelectuală

Puteți stoca, imprima și afișa conținutul furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu aveți dreptul să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut în legătură cu orice afacere sau întreprindere comercială. Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală pe site și conținutul său (inclusiv, fără limitare, designul site-ului, textul, grafica, logo-urile, pictogramele, imaginile și toate software-urile, bazele de date și codul sursă conectat la site) sunt deținute sau licențiate pentru noi 

 

Plasarea comenzii

După ce ne trimiteți o comandă, vă vom suna pentru confirmare. În cazul în care observați că orice informație despre confirmarea comenzii nu este cea așteptată, va rugam să ne contactați . 
Asigurați-vă că adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care îl furnizați este corect  si adresa de livrare . Neavand un numar corect de telefon NU putem confirma comanda si implicit livra comanda 

 

Plată

Prețurile produselor, valoarea minimă  a comenzii sunt specificate pe site.

Acceptăm următoarele forme de plată:

CASH la livrare 

CASH ,CARD BANCAR, CARD TICHETE EDENRED la ridicare de la sediu

 

Legislația și jurisdicția

Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României. 

 

Contact

Dacă aveți întrebări despre produsele sau serviciile Four Star Pizza Brasov, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon: 0732302814, sa ne trimiteti mail la adresa: office@fourstarpizzabrasov.ro sau sa folositi butonul Contact de pe site 

 

Datele companiei

SC VIVICORI SRL, RO38109685, J08/2387/2017, Brasov, str vulturului nr 4