Livrare Pizza Brasov, mereu la timp!

Four Star Pizza Brasov este un veritabil magazin de pizza , producem si livram cea mai diversificata oferta de pizza din oras avand nu mai putin de 4 dimensiuni diferite la fiecare sortiment in parte.

 

Four Star Pizza Brasov a fost deschisa intr-o frumoasa zi de vara a anului 2006, de atunci si pana acum nu am incetat sa lucram la retetele noastre de pizza, sa imbunatatim serviciile de livrare, sa imbunatatim meniul nostru, de fiecare data aducand un plus la calitatea produselor si a livrarilor.

Incepand din 2013 povestea noastra continua cu imbogatirea serviciilor si a meniului si astfel a luat nastere un nou departament menit sa va ajute in organizarea evenimentelor mici sau mari din viata dumneavoastra, gandind PARTY FOOD BRASOV, departament care cuprinde un numar mare de platouri reci, tip aperitiv, finger food, tartine, frigarui reci, chiftelute, rulouri, aranjamente cu fructe, prajituri, placinte dulci si o gama larga de preparate pentru petrecerile tale din familie sau petreceri corporate, dineuri, conferinte, etc. 

 

Toate serviciile noastre sunt disponibile atat la livrare cat si take away de la locatia noastra.

 

  • Serviciile noastre de livrare pizza si fast food sunt disponibile si pe platformele  glovo, tazz by emag si bolt food.
  • Serviciul de dellivery pizza, fast food si party food se realizeaza in coditii de maxima siguranta, in conformitate cu normele aflate in vigoare.

Va asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra cu privire la produsele noastre, atat Four Star Pizza Brasov cat si Party Food Brasov la adresa de email office@fourstarpizzabrasov.ro sau la telefon 0732302814